• 相关资料
  • 最新上传
  • 最热下载

辽宁葫芦岛协作校17-18学年高二上第二次阶段考试--英语(解析版)

资源分类:英语>>必修Ⅴ>>人教版>>月考试卷上传同类资源
上传时间:2018/8/7 9:32:00上传用户:钱途光明文件大小:157.67 KB
需要恒谦币:7 恒谦币下载权限:所有用户下载次数:
资源星级:★★★★☆
版主评语:内容充实

温馨提示:

1.恒谦币不够,可先点击收藏;赚取足够的恒谦币后再来下载!

2.下载后如发现资源内容与标题不符等问题,请点击举报。

资源介绍:

阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项. A The O. Henry Museum The aim of the O. Henry Museum is to collect, preserve, and interpret artifacts,works and archival (档案的) materials relative to the author, for literary» educational, and historical purposes that are accessible to the public. The museum was set up in 1934, under the authority of the City of Austin, and is both a National Register Property and a National Literary Landmark. The O. Henry Museum is open from Wednesday to Sunday, noon to 5:00 pm. Admission is free. Tours are also available for free. Please contact the museum at least one week in advance to schedule a tour for a group of 10 or more. Metered parking is available on the street in front of the museum. The museum’s gift shop has for sale T-shirts, coffee mugs, DVDs, and an array of books by and about O. Henry. Group tours: We ask for one-week advance notice of groups more than 10 people, including schools, church groups, and organizations. Donations: Donations greatly benefit the museum and its programs. Inquire about contributing. Volunteer: Contact us about volunteering at the museum. We are currently in need of a gardener and a volunteer docent (讲解员). Staff: Valerie Bennett, Curator valerie. bennettci. austin. tx. us Michael Hoinski, Culture & Arts Education Specialist michael. hoinskici. austin. tx. us Elizabeth Taylor, Docent Location: 409 East Fifth Street, Austin, Texas 78701 1. According to the text, we can know the O. Henry Museum . A. opens to the public for a whole day B. won its fame when it was set up C. focuses on collecting works of O. Henry D. teaches people how to write literary works 2. When visiting the O. Henry Museum, visitors can . A. get paid by becoming a docent B. buy books written by O. Henry C. get many donations from the museum D. park cars near the museum in any time 3. What is a must if school teachers plan to take their students to visit the museum? A. Going there on a workday. B. Contacting the museum in advance. C. Donating some money to the museum. D. Preparing well to be her students’ guide. 【答案】1. C 2. B 3. B 【解析】本文主要介绍了欧•亨利博物馆的收藏品、开馆时间及游览须知。 1. 细节理解题。由The aim of the O. Henry Museum is to collect, preserve, and interpret artifacts,works and archival (档案的) materials relative to the author, for literary» educational, and historical purposes that are accessible to the public.可知欧•亨利博物馆集中收集欧•亨利的著作,选C。 2. 细节理解题。由The museum’s gift shop has for sale T-shirts, coffee mugs, DVDs, and an array of books by and about O. Henry.可知游客们参观欧•亨利博物馆时,可以购买欧•亨利写的书,选B。 3. 细节理解题。由Please contact the museum at least one week in advance to schedule a tour for a group of 10 or more.可知如果学校老师打算带他们的学生去参观博物馆,必须要提前和博物馆联系,选B。 B Our “Mommy and Me” time began two years ago. My next-door neighbor and fellow mother, Christie, and I were out in our front yards, watching seven children of age 6 and under ride the bikes up and down. “I wish I could take one of my children out alone,” said Christie. Then we worked out a plan: When Christie takes one of her children out, I’ll watch her other three. And when she watches two of mine. I’ll take someone out. The children were extremely quick to accept the idea of “Mommy and Me” time. Christie’s daughter, McKenzie, went first. When she returned, the other children showered her with tons of questions. McKenzie was smiling broadly. Christie looked refreshed and happy. “She’s like a different child when there’s no one else around,” Christie shared with me quickly. With her mother all to herself, McKenzie didn’t have to make an effort to gain attention. Just as Christie had noticed changes in McKenzie, I also discovered something different in each of my children. For example, I am always surprised when my daughter, who is seldom close to me, holds my hand frequently. My stuttering (口吃的) son, Tom, doesn’t stutter once during our activities since he doesn’t have to struggle for a chance to speak. And another son, Sam, who’s always a follower when around other children shines as a leader during our times together. The “Mommy and Me” time allows us to be simply alone and away with each child-talking, sharing, and laughing, which has been the biggest gain. Every child deserves to be an only child at least once in a while. 4. What was the author and her neighbor’s plan? A. To teach their children how to stay alone. B. To change their own children’s bad habits. C. To make a child live in the other home for a long time. D. To help each other spend some time with one child at a time. 5. How many children did the author have? A. Five. B. Four. C. Three. D. Two. 6. After going through the plant the author’s sons became . A. braver B. cleverer C. more active D. more selfless 7. What can we learn from the text? A. Every child needs parents’ full attention. B. Having brothers and sisters is fun. C. It’s tiring to take care of others’ children. D. Parents should look after others’ children. 【答案】4. D 5. D 6. C 7. A 【解析】本文作者介绍了通过实施“父母和孩子独处”计划所带给孩子们的积极作用,呼吁大家多给予孩子关爱。 4. 细节理解题。由Then we worked out a plan: When Christie takes one of her children out, I’ll watch her other three. And when she watches two of mine. I’ll take someone out.可知作者和他邻居的计划是帮助彼此花费时间一次只和一个孩子在一起,选D。 5. 计算题。由And when she watches two of mine. I’ll take someone out.可知2+1=3,选D。 6. 推理判断题。由And another son, Sam, who’s always a follower when around other children shines as a leader during our times together.可知在经历了这个计划之后,作者的儿子更积极了,选C。 ........................... C People have been acting like people-in other words, they’ve been making tools, creating ceremonies, and sharing food—for a long time. That’s the conclusion of a recent study from South Africa’s southern coast. There, in a cave lying above the sea, researchers from Arizona State University have found evidence that humans were behaving in surprisingly complex ways as early as 164,000 years ago. Our species. Homo sapiens, appeared an estimated 200,000 years ago. The cave held three important evidences about the behavior of these Stone Age people. First, the researchers found the remains of all kinds of shellfish. The people who lived in the cave probably collected these creatures from rocky shores and tide pools and brought them to the cave to eat. The researchers consider the early Africans move to the South African coast between

下载说明:

1.恒谦教育网资源主要来源于网站用户上传,如有侵犯版权,请与客服联系,本网将在三个工作日内处理。
  客服邮箱:sercive@hengqian.com  客服专线:400-715-6688  客服QQ:463311535
2.如果发现不能正常下载该资源,请检查以下问题;如检查后正常,请举报该资源。
  (1)是否为网站内的注册用户,是否登录本网站;
  (2)账户内的恒谦币是否足额。
3.凡是网站内标注为校园联盟用户专用的资源,均为网站内的原创核心资源。此部分资源由网站向学科专家约稿,专为校园联盟用户提供,不面向一般用户。
4.如果发现下载的资料存在问题,可向网站客服投诉。请明确告知资源名称、下载地址及存在问题。投诉问题经查证属实,将双倍返还消费的恒谦币。
5.未经本站许可,任何网站不得非法盗链及抄袭本站资料(如引用,请注明来自本站)。一经发现, 恒谦教育网保留采用法律手段追诉的权利。

资源评论

已有评论(0条)

[查看所有评论]

评论加载中...

发表评论loading...

验证码: 点击左侧字符可更换验证码

[恒谦简介] – [恒谦要闻] – [法律声明] – [广告业务] – [人才招聘] – [联系我们] – [网站地图]
举报邮箱:service@hengqian.com 客户服务专线:400-715-6688 客服QQ:4007156688 陕B2-20090046
恒谦教育网 版权所有 Copyright © www.hengqian.com All Rights Reserved 本站常年法律顾问:吴海龙律师 陕西德伦律师事务所
×