• 相关资料
  • 最新上传
  • 最热下载

辽宁凌源17-18学年高二11月月考--英语(解析版)

资源分类:英语>>必修Ⅴ>>人教版>>月考试卷上传同类资源
上传时间:2018/8/7 9:56:00上传用户:钱途光明文件大小:132.13 KB
需要恒谦币:7 恒谦币下载权限:所有用户下载次数:
资源星级:★★★★☆
版主评语:值得参考

温馨提示:

1.恒谦币不够,可先点击收藏;赚取足够的恒谦币后再来下载!

2.下载后如发现资源内容与标题不符等问题,请点击举报。

资源介绍:

Zoo Visitor Code(规则) Visit us Belfast Zoo is home to more than 1,000 animals, many of which are under threat. Some of the animals you can see include Barbary lions, red kangaroos, spider monkeys, Moloch gibbons, Rothchild’s giraffes, Asian elephants and Malayan sun bears. To protect our animals as well as the safety of our visitor, we have a code of behavior for visitors to Belfast Zoo. If you are planning a visit to the zoo, you must: not feed the animals as they will get sick if they eat too much respect the animals by not hitting the glass of their enclosures(围地) be careful when walking around as some of our hills are very steep put all rubbish in bins as it can be dangerous for our animals You can use a selfie stick(自拍杆) in visitor areas. However, many of our animals are frightened of selfie stick, so please do not put selfie sticks into animal enclosures. Terms and conditions of entry no fires or barbecues are permitted no ball games no unaccompanied children under the age of 16 no refunds(退款) will be given once a ticket has been bought tickets should always be kept for inspection Fun zoo You will find lots of fun things to do. As well as viewing the photographs and videos of many of our animals, you can also: play our Kids’ Zoo online game while knowing more about animals download wallpapers for your computer desktop 1. When visiting Belfast Zoo, you are advised to . A. keep the animals off your snacks B. take photos of the animals in their enclosures C. find a suitable area in the zoo to have a barbecue D. greet the animals by hitting the glass of their enclosures 2. What can we learn according to the terms and conditions of entry? A. Visitors can play ball games in certain areas B. Children above the age of 14 can visit the zoo alone C. Visitors should always keep their tickets for inspection D. Visitors can return their tickets and get back their money after they buy them 3. What is the main purpose of the code? A. To have a general introduction of the zoo B. To attract more and more people to visit the zoo C. For people to be more familiar with the animals there D. For the safety of the visitors and animals in the zoo 【答案】1. A 2. C 3. D 【解析】本文介绍了参观动物园的一些规则,主要是为了保护游客和动物的安全。 1. A 细节理解题。根据not feed the animals as they will get sick if they eat too much可知,在动物园里,不要用你的小吃喂养动物,那样它们会生病的。故选A. 2. C 细节理解题。根据tickets should always be kept for inspection可知,游客需要验票入园。故选C. 3. D 细节理解题。根据To protect our animals as well as the safety of our visitor, we have a code of behavior for visitors to Belfast Zoo.可知,动物园制定这些规则的目的是为了保护游客和动物的安全。故选D. B What are American high schools like? Well, I’m happy to tell you what I know. When I started school here, it had already been a week since the school opened. At this school, freshmen usually go on a trip for about three days at the beginning of school. Unfortunately I missed that wonderful trip, which would have been the best time to get to know my classmates. I was really sad. I wished I’d known about it earlier. Despite the disappointment, however, I gradually adapted to my new life and school. There is a space in the basement of the teaching building where students chat and meet each other. As we do not always have the same classrooms and classmates, the school wants us to get to know each other there. Students usually come to school early, sit in that space and have fun. Around the space, there are many lockers for students to leave their books in, so that students do not have to carry a heavy schoolbag everywhere. It really surprises me that we have almost no textbooks. We only have textbooks for World History and Algebra 2 and they are big and heavy, like bricks. For other classes, we only need binders(活页夹) with paper in them. Without textbooks, students learn things freely and actively. For example, my humanities teacher just teaches us what is in her mind at the time. We never know what we will learn. Another difference between American schools and Chinese schools is that American schools care about students’ morality more than their academic studies. For example, if you do not finish your homework, you will just be asked to do it later, but if you cheat or lie, you will get a warning or even be kicked out. I think that most students here are good at schoolwork as well, but compared to Chinese students, they can make learning a more joyful experience. I think we should take the good points from our two different kinds of education to perfect our approach to studying. 4. What was the writer sad? A. He was late for school B. He didn’t know anyone C. American students looked down upon him D. He missed the trip at the beginning of school 5. Students go to the basement of the teaching building to . A. have fun B. attend class C. meet teachers D. share a classroom 6. How do teachers in the US teach the students? A. They use bricks B. However they want to C. They always teach as required D. Some use textbooks; some teach freely 7. According to the passage, in American high schools, . A. students care much about the grades they get B. you are likely to be kicked out if you cheat C. students are better at school work than Chinese students D. you’ll be punished if you do not finish your homework 【答案】4. D 5. A 6. D 7. B 【解析】本文主要介绍了作者眼中的美国学校生活。 4. D 根据第二段Unfortunately I missed that wonderful trip, which would have been the best time to get to know my classmates.可知,作者感到难过的是他错过了学校开学时的旅行。故选D. 5. A 根据第四段There is a space in the basement of the teaching building where students chat and meet each other.可知,学生们到教学楼的底层是为了放松,开心。故选A. 6. D 根据第五段We only have textbooks for World History and Algebra 2 和Without textbooks, students learn things freely and actively.可知,美国学校的老师,一些使用教科书都学生,一些没有书,学生自由学习和活动。故选D. 7. B 根据第六段but if you cheat or lie, you will get a warning or even be kicked out.可知,在美国的学校里,如果你作弊,可能被开除。故选B. 【名师点睛】 有些细节理解题需要细心审题,直接根据题目找答案。解答此类试题时,不必通篇细看原文,而应采取“带着问题找答案”的方法,先从问题中抓住关键性词语(题眼),然后以此为线索,运用略读及查读的技巧快速在文章中寻找与此问题相关的:段落、语句,仔细品味,对照比较,确定答案。如:本题中小题3小题,阅读题干“美国老师怎样教学生?”,带着这个问题在文中查找相关的信息We only have textbooks for World History and Algebra 2 和Without textbooks, students learn things freely and actively.可知,美国学校的老师,一些使用教科书都学生,一些没有书,学生自由学习和活动。从而得到答案。故选D. C When you choke, you can’t breathe properly or can’t get enough air into your lungs because there is something in your throat. Choking can make the person unable to breathe, talk, or even make noise. Worse still, because the body needs oxygen to stay alive, when oxygen can’t reach the lungs and the brain, a person can become unconscious(失去知觉), suffer from brain damage, and even die within minutes. That is what makes choking such a serious emergency. Choking is a serious thing. If you think someone is choking, shout for help and have somebody call 911 right away. If you can do it properly and safely, meanwhile you can give him or her first aid. In other words, you can get behind the choking person and then give a certain kind of quick squeeze(挤压) in the middle of the stomach. This squeeze sends a quick, powerful burst of air from the person’s lungs upward, removing the problem food or object and often sending it flying out of the person’s mouth. Choking is sometimes dangerous. Luckily, something can be done to prevent it. For example, be extra careful when you’re eating certain foods that are easy to choke on. They include things like hot dogs, nuts, grapes, raw carrots, popcorn, and hard candy. Check food labels to make sure that the food isn’t the kind that can lead to choking . Also you can sit down, take small bites and don’t talk or laugh when your mouth is filled with food! In addition, look out for the little guys and girls. Babies and young children love to put things in their mouths, so help keep them safe by picking up anything off the floor that might be risky to swallow-like pen caps and coins. Keep toys with small parts in some place young children can’t get to, and never share your food or candy with a baby.

下载说明:

1.恒谦教育网资源主要来源于网站用户上传,如有侵犯版权,请与客服联系,本网将在三个工作日内处理。
  客服邮箱:sercive@hengqian.com  客服专线:400-715-6688  客服QQ:463311535
2.如果发现不能正常下载该资源,请检查以下问题;如检查后正常,请举报该资源。
  (1)是否为网站内的注册用户,是否登录本网站;
  (2)账户内的恒谦币是否足额。
3.凡是网站内标注为校园联盟用户专用的资源,均为网站内的原创核心资源。此部分资源由网站向学科专家约稿,专为校园联盟用户提供,不面向一般用户。
4.如果发现下载的资料存在问题,可向网站客服投诉。请明确告知资源名称、下载地址及存在问题。投诉问题经查证属实,将双倍返还消费的恒谦币。
5.未经本站许可,任何网站不得非法盗链及抄袭本站资料(如引用,请注明来自本站)。一经发现, 恒谦教育网保留采用法律手段追诉的权利。

资源评论

已有评论(0条)

[查看所有评论]

评论加载中...

发表评论loading...

验证码: 点击左侧字符可更换验证码

[恒谦简介] – [恒谦要闻] – [法律声明] – [广告业务] – [人才招聘] – [联系我们] – [网站地图]
举报邮箱:service@hengqian.com 客户服务专线:400-715-6688 客服QQ:4007156688 陕B2-20090046
恒谦教育网 版权所有 Copyright © www.hengqian.com All Rights Reserved 本站常年法律顾问:吴海龙律师 陕西德伦律师事务所
×